събота, 11 февруари 2012 г.

Топ 5 момента от епизод 14

5. Ребека се опитва да убие Елена.
 Ребека никога не прави напразни обещания. Тя е ядосана. Нормално е. Тя се почувства предадена и за това  в момента, в който се оказа свободна, реши да се изправи срещи Елена. Добре, че Илайджа беше там, за да спре сестричката си.

4. Плана на майката на Оригиналните
Естер, не се учудваме, има много по голям план, отколкото просто да събере семейството си. Казвайки, че те са мерзост за природата, тя разкри плана си на Елена, за убийството на децата си.

3. Деймън признава, че обича Елена
Е, нашия любим вампир най-накрая си призна пред Елена за чувствата си. Не, че ние не знаехме как се чувства той към нея. Тя от своя страна, каза нещо, за което сигурно вече съжалява. Горкия Деймън - беше много наранен.

2.Деймън се "сближава" с врага
Думата "сближава" не е много точна, но Деймън прави точно това. Възвърнал малко от секси безразсъдството си от началото на сезон 1, той преспива с Ребека, без да се замисили.

1. Стефан и Елена почти се целуват
 Как ли Стефан се държи толкова студено. Как може да не обича Елена? Или поне, ако я обича, защо не го показва. "Ако си позволя да ме е грижа, тогава всичко, което ще чувствам ще бъде болка." - каза Стефан и бърна гръб на Елена...

Няма коментари:

Публикуване на коментар