събота, 11 февруари 2012 г.

Кой липсващ герой ще се завърне и кой ще остане за постоянно

Жителите на  Мистик Фолс нарастнаха, с новопристигналите в най-смъртоносното градче в Америка, но има и такива, който си заминават - или в ковчег, или за да рисуват пейзажи в планините. Можем ли да кажем, че Джеръми ни липсва? За наше щастие, Джули Плек разкри, че ще видим Джеръми преди сезона да е свършил.

Другият ни любимец, който ще се завърне е Тайлър. Някъде през пролетта Тайлър ще се завърне, и той обезателно ще забележи искрите между Керолайн и Клаус. "Няма нищо по-лошо от това да си заминеш и да поставиш себе си в невероятна агония, за да пречупиш връзка между себе си и създателя си, а когато се върнеш да разбереш, че той има нещо с твоето момиче" - казва Плек. Това ни показва, колко е циничен Клаус.

Говорейки за, мъже, който трябва да оправят любовния си живот, на Аларик може да не му се налага скоро да слага костюма за погребения. Въпреки, че Тори ДеВито скоро ни каза, че смъртта на Меридит е неизбежна, Джули Плек си мисли да я остави в нашето градче за постоянно. Разбира се, ще разберем малко повече за Меридит и защо бившия й приятел , я нарече луда.

Източник: E!

Няма коментари:

Публикуване на коментар